tiistai 22. tammikuuta 2013

Kultainen Venla-gaala

Heipparallaa!
Oon niin huono ihminen, kun oon bloggaillu tosi harvoin nyt varsinkin viimeaikoina.
Anteeksi siitä. Mutta tosiasia on se, että oon taas ollut niin allapäin etten vaan oo jaksanut tai jotain tyhmää. Tekis mieli vuodattaa mun koko sydän tänne.. maybe another time :p
Siirrytään nyt Kultainen Venla-gaalan kuviin!
Nappailin iPhonella vaan jotain. Vaikka toimittajat ottikin meistä kuvia en selvästikkään oo tarpeeks kiinnostava, että ne päätyis nettiin saakka :D Joten sori nyt tästä huonosta laadusta!

Kansallisoopperassa oli itse gaala ja suora lähetys mtv3 kanavalle, jonka jälkeen siirryttiin Crowne Plazaan illalliselle. Jälleen kerran oli niin mukavaa päästä viettää aikaa iholla naisten ja tiimin kanssa. Ja Esinin sanoja lainaten oli tosi absurdia, kun joka puolella oli joku tunnettu henkilö/hahmo.
Cooli ilta oli!

13 kommenttia:

 1. Vitsi oot kaunis:0 !! Mäki haluisin...

  VastaaPoista
 2. etpäs oo huono ihminen!! kirjottele just nii usein tai harvoin ku haluut, tärkeintä on et sun olo paranis <3 aiotko muuten tanssii vanhoja? :)

  VastaaPoista
 3. Kui siistii, joka puolella televisiossa pyöriviä tunnettuja henkilöitä :D Tosi kauniina oot kuvissa :)

  VastaaPoista
 4. Ootko vähän gorgeous...:D) OOT! Vuodata vaan, jos se helpottaa oloa..tsemppiä!!

  VastaaPoista
 5. Mistä mekko? Tosi kaunis on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. usasta ostin xscape lukee mekon lappusessa :) kiitos!

   Poista
 6. Ihana mekko, innolla odotan kuvia sinun vanhojentansseista. :) Itellä jo 3 vuotta (:OO) omista wanhoista ja olo todellakin on vanha nyt ku tanssijat on niin nuoria.... :s :D

  Tuli ihan ikävä viime Iholla-kautta, kun tätä sinun blogia päädyin lukemaan. Vaikka olitkin alussa se minun inhokki, kuitenkin sarjan myötä aloin sinusta pitämään. Teistä iholla naisista tuli tavallaan niin tuttuja, kun joka ilta piditte puolen tunnin verran seuraa. Ja tänä vuonna olen taas ihan koukussa kyseiseen sarjaan! Se vaan on semmonen että sais tulla vaikka tunnin jakso joka ilta ja varmasti katsoisin alusta loppuun.

  Kaikkea hyvää sulle! <3

  VastaaPoista