sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Kallion Nasujaiset sneak peek

Hejsan!

Siitä onkin nyt varmaan jo kuukausi, kun meijän koulussa oli tervetulojuhla eli nasujaiset. Kallion lukiossa se on ihan supersiisti tapahtuma ainakin mun mielestä! Koko päivä ollaan pukeuduttu annettuihin teemoihin. Yleensä ykköset on jotain ns. katulapsia ja pukeutuu rääsyisiin ja likaisiin vaatteisiin.

Kakkoset on pahiksia annetun teeman mukaan joka oli meillä tänä vuonna egypti teema oltiin "orjapiiskureita" koska ykköset oli orjia haha:D Abit on aina jumalia. Nasutus alkaa yheltä jolloin kakkoset on superilkeitä ykkösille pistää ne alistumaan maahan ja huutamaan kakkonen on ykkönen. Sitten abit tulee pelastamaan ykköset ja jakamaan karkkia, sekä pistää ykköset laulamaan "abin kämmennellä." Ykkösille on vielä ulkona kentän ympäri juoksutusta ja jotain kilpailuja jonka jälkeen he siirtyy luokkiin valmistelemaan koko koululle esitettävää tanssia tai näytelmää.

Sen jälkeen tapahtuu vielä kaikkea muuta hauskaa, mutta jos joku on tulossa Kallioon ens vuonna niin en haluu paljastaa ja pilata loppua ;)

Alla vähän kuvia meijän nasuista.Toppi Charlotte Russe
Hame h&m
Kengät Steve Madden
Korut EgyptistäMinkälaiset juhlat teidän koulussa on :) ?


9 kommenttia:

 1. haha ihan sairaan mageta asuja teillä !:D

  VastaaPoista
 2. Aivan loistava! :D olispa kaikissa kouluissa paniotettu nasutukseen samanlailla!

  VastaaPoista
 3. mikä vittu toi yks horotsu on joka nois paris kuvas nostelee hamettaa ja vääntää pornoilmeitä XDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. etkö lukenut, että niillä olis juhlissa aiheena sillee,että kakkoset oli pahiksii ni kai ne nyt voi roolinsa mukaisesti toimia?

   Poista
  2. Aivan. Kuvat on otettu täysin läpällä teemaan liittyen.

   Poista
 4. täällä ei ainakaan minkäänlaisia juhlia :D:D muuten sulla on hyvä kroppa ja niiiiin ihana rusketus!! :)

  VastaaPoista