maanantai 6. elokuuta 2012

Greetings from Kusadasi

Ciaoo! Täällä me ollaan kuumudessa, ah on ihanaa. Tänään on +41, huhhuh hyvä etten oo vielä pyörtynyt haha. Koittakaa pärjäillä siellä Suomessa !

28 kommenttia:

 1. anteeks ku kyselen nyt iha aiheesta poikkeavaa mutta mistä se sun kaulahuivi mikä on myös vähänniinku huppu joka on valkonen (näky iholla jaksossa) ? =) sellanen tulis todella tarpeeseen ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis hupullinen kaulahuivi * :D

   Poista
  2. mun muistaakseen Sini osti sen Indiskasta (:

   Poista
 2. niit sai viime talven seppäläst

  VastaaPoista
 3. Ihanan näkönen paikka ja söpö pari <3 :) Viettäkää hauska loma, rentoudu nyt vielä ihan kunnolla ennen koulun alkua!

  VastaaPoista
 4. tosi kivaa varmasti sulla siellä! postausta odotellaan sieltä sitten?
  että mitäs ostat ja nääin<3`` (_

  VastaaPoista
 5. pidä hauskaa siellä! :)

  http://saanae.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. mikä päivä sulla alkaa koulut? ; o

  VastaaPoista
 7. Hmm. Mites se armeija? Harvemmin saa paria viikkoa vapaata...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Albert ei ole armeijassa, tuli muutoksia:)

   Poista
 8. Ja joo, koulu ilmeisesti alotetaan taas sillä viisiin, että ei mennä kouluun, vaikka nyt ois ollut hyvä alottaa uudella meiningillä. Ryhdistäydy nyt, ei se koulu oikeasti ole mitään rakettitiedettä vielä lukiossa! Hyvän päivärytmin siitä vaan saa ja tunteen, että on saanut aikaiseksikin jotakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noin tekee aika moni muukin, eikä lomamatka koulun alussa välttämättä tarkota sitä että lusmuiltas loppu vuosikin.

   Poista
  2. Niin todellakin tekee moni muukin. On tosi yleistä, että ennen lomia ja jälkeen on poissa pari päivää. Ei ookkaan rakettitiedettä pärjään koulussa todella hyvin sillon kun jaksan, mutta jos satuit unohtamaan niin sairastan masennusta ja energia tasoni eivät ole huipussa!

   Poista
  3. Mistä lähtien 2 vkoa on ollut pari päivää? Ja jos koululaisella on ollut 2,5 kk kesälomaa, niin eiköhän siihen väliin ne reissut jo mahdu... Ja anolle: tehköön vaan, mutta se ei siitä yhtään järkevämpää kyllä tee. Toisaalta, en mä kyllä tiedä, miten ne sen tekee, sillä eiköhän joitain järkeviä poissaolosyitäkin pitäisi olla kahdeksi viikoksi.

   Muistan juu masennuksen, mutta jos jaksaa lähteä reissuille ja shoppailemaan, niin suoraan sanottuna se ei voi olla kovin paha. Eli jos se iskee vain tylsien asioitten kohdalla, niin sitten pitää vaan oppia elämään niiden tylsyyksienkin keskellä.

   T. Yllä kommentoinut.

   Poista
  4. Voi kultapieni ano olin lomalla 2 viikkoa kyllä, mutta en ollut koulusta poissa kahta viikkoa vain pari päivää. Lähdin nimittäin lomalle jo heti elokuun alussa ja koulut alkoivat vasta puolessavälissä.

   Ja et ilmeisesti tiedä masennuksesta yhtään mitään. Onko jotenkin sun mielestä rankkaa lomailla vai? Enkä mennyt shoppailemaan yhtään enempää kun ruokaa. Sä et tiedä millon masennus iskee, koska se on kokoajan. En mä siellä lomallakaan turkissa ollut kokoajan suupielet korvissa. Oli mulla sieläkin rankkoja päiviä.

   Joten jospa pidät tästä lähtien suusi supussa.

   Poista
  5. Ja vielä muuten kyseinen loma oli äkkilähtö ostettiin edeltävänä iltana. Ois varmasti mahtunu lomallekkin, mutta tää oli tämmönen extemporee. Albertin oli myös tarkoitus olla armeijassa kyseisenä aikana, joten ei voitu varata etukäteen esim. kesän alussa niin, että en oisi poissa koulusta.

   Poista
 9. voisiks sini tehä semmosen postauksen missä kerrot vähän sun tyylistä ja laittasit kuvia sun vaatteista jne ja kertoisit vähän et millasii vaatteit tykkäät pitää niiku koulus ja vapaa ajal ja sillai ja kuvii niistä ! ois ihanaa ottaa sulta jotai tyyli vinkkejä niistä sun jutuista ja sillai ?=)

  VastaaPoista
 10. mitä muutoksia tuli albertin ermejaan menemiseen? ; o

  VastaaPoista
 11. millo tulee postaust? tee myös videopostauksia!!!!! sinii<3

  VastaaPoista
 12. Olen niin samaa mieltä ton yhen anon kanssa siitä että tekisit postauksen sun lemppari vaatteista jne ja laittaisit kuvia niistä yms !! :)

  VastaaPoista
 13. milloin tulee uuus postaus ;((

  VastaaPoista