keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

If I was a rich girl..

Hey!

Päivän asu ;

Farkkutakki Esprit
Toppi Fiona & Purple
Caprit Pieces
Korkkarit Pimkie

Ja taas olin syömässä! Mulla menee niin paljon rahaa ruokaan (vaikken kyseisellä kerralla itse maksanutkaan.) Voin kevyesti sanoa, että ostan joka päivä jotain pientä syötävää. En osaa hillitä sitä! Asun niin kaukana sieltä jossa yleensä liikun niin en voi välillä piipahtaa kotiin syömään. On vaan jotenkin jäänyt päälle tää ravintoloissa sun muissa evästäminen haha. Sitten sitä ihmetellään vähän ajan päästä, että kas mihinkäs ne rahat katos jälleen kerran!

On ihanaa kun on rahaa, mutta sitä ei oo koskaan tarpeeks. Kuulostaa varmaan ahneelta, mutta kun pääsee vauhtiin niin aina haluu lisää. Sen takia vihaan rahaa. En kestä sitä! On niin rasittavaa kävellä kauppojen ohi ja ihastella kaikkia niitä ylihinnoteltuja vaatteita ja asusteita. Oisin paljon ilosempi ja tyytyväisempi jollain autiolla saarella riesut päällä ilman mitään käsitystä kaikesta tästä rahasta. Raha hallitsee kaikkea. En tykkää siitä. Elämä oisi paljon rikkaampaa ja aidompaa siellä saarella kunhan sieltä löytys vähän eläimiä, kaloja, hedelmiä ja vihanneksia jolla vois elättää ittensä.
Se on mun unelma! Nykymaailma sucks.


17 kommenttia:

 1. Niin ihanan pirteet housut :) ai että!Oot ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin Pimkie ihana kauppa! Oon ny Espanjassa ja Pimkiessä shoppailen. ;)

   Poista
 2. oij! Ihanat caprit ja vielä ihanammat korkkarit! :)

  VastaaPoista
 3. sul on oikeesti maailman kauneimmat kasvot. ja albertilla maailman ihmanimman väriset silmät :D teidän lapsista tulisi varmasti kauniita :D mut sellanen kysymys tuli kun oon kattonu uusintana noi iholla jaksot ja sä puhut web kamerankaa jonku pojankaa ni kuka se on ? jäi häiritsee niin paljon kun ei tullu selväks kuka se oli :) P.s oot tosi kaunis ja hei sun äitiki oli toosi nätti :D<3

  VastaaPoista
 4. Millon tulee meikkivideo ;(?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sittenkun mun naama ei oo täynnä finnejä!:(

   Poista
  2. eihän se haittaa vaikka olisi :D siinä videossahan sä näytätki miten peität ne jne (:

   Poista
 5. Tanssitko Wanhat Albertin kaa:)?

  VastaaPoista
 6. Oot ihan MIELETTÖMÄN kaunis! :O Pidätkö itse itseäsi kauniina? :)

  VastaaPoista
 7. Käytitkö korkkareita sillonku olit ysillä ? :)

  VastaaPoista