lauantai 19. toukokuuta 2012

The formula of happiness is loving yourself

Ciaooo!

Tänään on ollu tosi mukava päivä, tota hirveetä tuulta lukuunottamatta.
Ei ollut tälle päivälle mitään jännää tekemistä, mutta onneksi keksittiin lähteä Albertin ja Artan (albertin sisko) kanssa leffaan. Tällä kertaa American Pie Reunion, huhhuh olipas kyllä pervo leffa! Elokuvalla näytti olevan vaan yksi teema haha. Mutta hyvä oli!Takki - Zara
Paita - h&m
Housut - Guess
Kengät - Brash
Laukku - Guess
Leffa snack! Kesän ekat kirsikat, noi oli ihanan makusia <3Sitten vielä loppuun tärkeä ilmoitus! Oon Rebekan ja Albertin kanssa menossa tänä sunnuntaina eli 20.5 Valtterin kirppikselle myymään mun vaatteita sun muita juttuja. Pöytä on 733 tossa kuvassa se on ympyröity punasella. Tervetuloa vaan ostoksille ;)Sini


13 kommenttia:

 1. Ootte Albertin kanssa nii sulonen pari! :)

  VastaaPoista
 2. IHANAT KENGÄT HERRANJESTAS!!! missä on tommonen kauppa??? ♥ ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha:D ostin noi kengät amerikasta, mutta toi on niin perus kengät et uskon niitä olevan ympäriinsä lähes joka kaupassa:)

   Poista
 3. monelta meet sinne valtteriin myymään ?=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meen ite sinne jo 7 ja sitte se myynti on 9-15 :)

   Poista
 4. apuaaa sain just kohtauksen ku luin tätä! koska oon muutenki menos valtteriin ja sä oot siel voieeiii toivottavasti et nyt kelaa et oon iha sekasi tai jotai mut olit nii ihaninparas iholla ja wäää entiiä mitä selitän mutjeejee toivottavasti löydän sun pöydäst jotai :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha en tietty kelaa:) aww kiitos! Toivotaan!

   Poista
  2. eiikä nolomä en ees jaksanu herää :D oisin nii halunnu löytää kaikkee mut siin vaihees ku herätyskello soi nukkuminen tuntu paljo paremmalt vaihtoehdolt vaik myöhemmi kyl vitutti. toivottavasti meni hyvin kaupaks :)

   Poista
  3. Haha perus :p katoinkin ettei sua näkynyt:) Meni juu kiitos!

   Poista
 5. EEEEEEII. jos oisin lukenu aiemmin että oot myymässä tuolla ni oisin kiinnittäny enemmän huomiota myyjiin :D miksen nähny sua vaikka kuljin tosta teijän paikan ohi vieläpä kahesti :D voi hitsi, ois ollu niin kivaa nähä sut livenä!

  VastaaPoista
 6. Näytät ihanalle! Hurjan kiva asu :)

  VastaaPoista