sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Together we always pull through

Moi!

Pari lukijaa pyysi perhepostausta kun se näyttää olevan vähän epäselvä asia, en kyllä yhtään ihmettelekkään.. niin se on mullekkin! Tosiaan en oikeen itekkään tiiä, että ketä mun perheeseen kuuluu.
Ehkä eniten ajattelen että äiti + minä = perhe.Asun siis äitin, Kenin (äidin miesystävä), Niklaksen ja Aleksin kanssa (Kenin poikia.) Tässä vuosien varrella oon nyt jo tottunu siihen ajatukseen että ollaan perhe. Onhan mulla sitten tietysti oma isäkin ja isän puolelta kaksi puolveljeä. Harmittaa, etten heitä kovin usein nää.

Koska mulla on aina ollut jotenki sekava tää perhe kuvio, ite haaveilen kokonaisesta ja rakastavaisesta perheestä. Aina kun nään jonkun jolla on molemmat vanhemmat ja sisarukset, tuun tosi kateelliseksi! Vaikka ei tietystikkään heilläkään oo mitään täydellistä perhe-elämää niin he pysyvät yhdessä ja on aina toistensa tukena. Sisarukset pitää toistensa salaisuuksia ja heillä on paljon kivoja muistoja esim. lapsuudesta.Oon aina toivonu, että mullakin ois "kokonainen" sisarus ja pienenä haaveilin identtisestä kaksosesta haha :) Mutta kaikkea ei voi saada, no can do! Ainakin voin sitten ite perustaa perus perheen joka elää perus perhe-elämää, ja jotka pysyy toistensa vierellä aina eikä kenelläkään oo ulkopuolinen olo.

Älkää kuitenkaan käsittäkö väärin, etten tykkäis omasta perheestäni. Ei siinä mitään vikaa oo tähän oon tottunu, mutta oon aina halunnu ns. kunnon perheen, alkuperäisen. Se tulee sitten aikanaan, sillä aikaa mulla on tää mitä on ja näillä mennään. Tällä kertaa ei mitään ihmeempiä jos tulee jollain jotain postaustoiveita jne niin otan niitä ilomielin vastaan.


ps. tää teksti pyyhkiyty ja jouduin kirjottaa uudestaan, argh! Noh ei voi mitään, toivottavasti sai jotain selkoa :p Loppuun vielä pari biisiä !

Sini

9 kommenttia:

 1. Kuinka vanhoja noi sun äidin miesystävän pojat on? :)

  VastaaPoista
 2. itsekin toivon että saisin pidettyä tulevaisuudessa sen "kokonaisen perheen"..uusperhekuviot ei aina helppoja ole :) sopiiko kysyä kauanko teiän äiti ja KEn ovat olleet yhdessä?

  VastaaPoista
 3. Moi!

  Oliko sitä Iholla-sarjan kameraa vaikea käyttää? Opetettiinko teille ensin kameran käytön perusteet ennen kuin aloititte kuvaamisen? Sulla varmaan oli kymmeniä muistikortteja kun kuvasit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eii ollu, joo opetettiin jossain vaiheessa mutta ei heti alussa. 2 muistikorttia per viikko ja joka viikko vaihto uusiin kortteihin, yks muistikortti maksaa nimitäin n 200 e.

   Poista
 4. Minäkin haaveilen ihanasta, kokonaisesta perheestä :) Meillä tosin eletään jo nyt uusioperhe elämää ja saan olla äitipuolena pienelle pojalle. Ei ole muuten helpointa hommaa ja aika paljon joustamista vaatii puolin kuin toisin :D

  VastaaPoista
 5. Most acute nerve pain resulting from injury & backaches. Chronic nerve pain, though, seem to be treated in the back, hips and buttocks which
  very often shoots down the arms back toward the floor. This type of pain in the body,
  reduces pressure on the spine. Most nerve pain goes away.
  Degenerative discsDegenerative disc disease, it may be more best for your particular condition.

  If you are doing and how to lift with good results so far.
  Catching the damage that is concerned, proper width and
  depth are just a little about how your clothes are tight.


  Here is my web site :: acupuncture back pain Meraux
  Also see my web page > acupuncture back pain Meraux

  VastaaPoista